ΕΛΙΞΗΡΙΑ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

Thursday, November 20, 2008

Me, σουβλάκι με γύρο. You, μαλλί της γριάς.


Πώς λέμε, me Τάρζαν, you Τζέην;













Καμία σχέση!
Πού να τρέχουμε τώρα στα εξωτερικά, στις ζούγκλες για να αναλύσουμε τι εννοούσε ο Τάρζαν λέγοντας τούτο – το ίσως βαθυστόχαστο- στη Τζέην και κατά πόσον η Τζέην πήρε το μήνυμα σωστά –ακόμα και στις πιο αγνές σχέσεις, τα μηνύματα που λαμβάνονται απέχουν των εκπεμπομένων-.

Θα πρότεινα λοιπόν να μείνουμε στα καθ΄ημάς.
Στον Οράτιο και στην Γαλάτεια. Ένα ζευγάρι ανθρώπων της διπλανής πόρτας θα έλεγα ή της διπλανής αυλής, τους ξέρετε, τους καλημερίζετε, τους χαίρεστε γιατί είναι αγαπημένοι και το δείχνουν, τους ζηλεύετε κάποιες φορές, όταν σας θυμίζουν τον εαυτό σας που κάπου ξεχάστηκε, τους έχετε αποδεχτεί σαν απαραίτητο στοιχείο της καθημερινότητάς σας. Παρένθεση, το ζευγάρι της δικής σας διπλανής πόρτας δεν είναι απαραίτητο να έχει ποιητικά ονόματα, μπορεί να είναι Θανάσης και Κούλα αλλά αυτό δεν αλλάζει τίποτα.
Έτσι, βάλτε τα δικά σας ονόματα και πάμε.
.............
Ο Οράτιος λοιπόν και η Γαλάτεια πήγαν προχτές στο πανηγύρι.
Ξέρετε, αυτά που γίνονται όταν μια εκκλησία γιορτάζει και βρίσκει κανείς εκεί χαριτωμένα, ανούσια και ανόητα πραγματάκια, από φορτιστές κινητών μέχρι αισθησιακά εσώρουχα.
Παρελκόμενα τούτων είναι και γευστικές απολαύσεις, επί τροχήλατων παρασκευαστηρίων-εκθετηρίων.

Μια τέτοια απόλαυση γαργάλισε τη μύτη της Γαλάτειας από μακριά, έκανε το στόμα της να υγρανθεί και το βλέμμα της να προσπαθεί εναγώνια να εντοπίσει το επίμαχο σημείο της εκπομπής της θεσπέσιας οσμής. Ώσπου το είδε...

-Οράτιε, θέλω μαλλί της γριάς. Τόσα χρόνια έχω να φάω!!!

Το παρακλητικό αλλά και αδήριτο, στο βάθος, ύφος της έδειχνε πως ζητούσε εγωιστικά από τον καλό της να συνεισφέρει σε μια αποκλειστικά δική της απόλαυση, αδιαφορώντας για τη δική του επιθυμία.
Ο Οράτιος την κοίταξε στα μάτια, είδε τη λαχτάρα της να γευτεί κάτι που από χρόνια είχε να το κάνει, διαισθάνθηκε πως μια άρνησή του θα στενοχωρούσε την αγαπημένη του – και δεν το ήθελε - .
Έβαλε έτσι απαλά το χέρι του πάνω στον ώμο της και την οδήγησε στο τροχήλατο παρασκευαστήριο.
Όσο η Γαλάτεια απολάμβανε με ηδονή το σχεδόν ξεχασμένο έδεσμα, αυτός την κοίταζε με τρυφερότητα και χαιρόταν που της χάρισε αυτή την ηδονή.

Όταν αυτή τελείωσε, συνέχισαν να σεργιανίζουν ανάμεσα στους πάγκους, με τη Γαλάτεια να παίζει χαριτωμένα, πιάνοντας το ένα, αφήνοντας το άλλο από τα χαριτωμένα, ανούσια και ανόητα πραγματάκια που τώρα, όντας ικανοποιημένη, της φαίνονταν πια πιό όμορφα, πιο συμβατά με τη ζωή τους.

Τώρα ήταν η σειρά της μυρωδιάς από το σουβλάκι να έρθει να γαργαλήσει τη μύτη του Οράτιου.
Τα ρουθούνια του ανοιγόκλεισαν, οι σιελογόνοι αδένες του λειτούργησαν αστραπιαία και το βλέμμα του έδειξε την αδημονία του για τη δική του απόλαυση.
Δε χρειάστηκε να πει τίποτα.
Η Γαλάτεια του έπιασε το χέρι τρυφερά.
- Κάπου εδώ γύρω θα είναι. Πάμε αγάπη μου.
..............
Είναι συγκινητικό να βλέπεις σε ένα ερωτευμένο ζευγάρι να προσπαθεί ο ένας να χαρίσει στον άλλο μια απόλαυση, ακόμα κι αν δε συμμετέχει ο ίδιος σ΄αυτήν.

Οι απολαύσεις που μπορεί να δώσουν ο ένας στον άλλον και που ανταποδίδονται αμοιβαία με άλλη αντίστοιχη, μπορεί να είναι από τα πιο απλές μέχρι τα πιο απρόσμενες.
Πχ. το παραπάνω μαλλί της γριάς γι΄αυτήν και το σουβλάκι γι΄αυτόν...
ή
διακοπές με πλέξιμο γι΄αυτήν και διακοπές με ψάρεμα γι΄αυτόν...
ή
μια σπαστικά αργή οδήγηση γι΄αυτήν και τσίτα τα γκάζια γι΄αυτόν
ή
μια ύπουλη θαλπωρή του τίποτα γι΄αυτήν και εναγώνια, υπαρξιακά ερωτήματα γι΄αυτόν
ή
ένας Ταρζάν γι΄αυτήν και μια Τζέην γι΄αυτόν - και φυσικά δε χρειάζεται να πάνε στη ζούγκλα, υπάρχουν και Ταρζάν και Τζέην της διπλανής πόρτας, που μπορεί να τους λένε Θανάση και Κούλα -.

Πιστεύετε ότι μπορεί να γίνει η αγάπη σας τόσο μεγάλη και κατά συνέπεια τόσο δεκτική που να δέχεται την απόλαυση του άλλου χωρίς εσάς; – και ίσως και ενάντια, π.χ. να μη σας αρέσει η μυρωδιά από το σουβλάκι- .
Θέλετε να είναι το ταίρι σας ευδαίμον με όποιο τίμημα;

ΥΓ. Η επιλογή ενός εκ των παραπάνω "πακέτων απολαύσεων" ή παρόμοιων που μπορεί να σας ταιριάζουν καλύτερα - και φυσικά μπορείτε να τις αναφέρετε - είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός.
posted by elix_geo at 9:43 AM

2 Comments:

This comment has been removed by the author.

November 30, 2008 at 1:32 AM  

Υπάρχει και το είδος που αναζητά την ηδονή που είναι ευκταία για το ταίρι τους αλλά επονείδιστη και επώδυνη για εκείνους. Δηλαδή, εάν σιχαίνομαι το μαλλί της γριάς και το ταίρι μου θέλει μαλλί της γριάς, τότε θα ηδονιστώ με την αναγούλα που θα μου προκαλέσει η θέαση και η μυρωδιά του μαλλιού της γριάς, οπότε, ναι, θα ενθάρρυνα κιόλας την κατανάλωση ενός μαλλιού της γριάς σε ένα παζάρι και μάλιστα θα προέβαινα στην αγορά ενός τρίποδου παρασκευαστηρίου μαλλιού της γριάς για την κουζίνα μου για την καθημερινή παρασκευή και κατανάλωση του μαλλιού της γριάς.
Τώρα, εάν ηδονιζόμουν με τη θέαση της ευδαίμονος συντρόφου μου με κάποιον άλλον – ή με τη φαντασίωση εκείνης με έναν άλλο (ή και περισσότερων – για χάρη πάντα της ευδαιμονίας ή της διατήρησης της στύσης κατά τη διάρκεια της συνουσίας) – ε, τότε, παρ’τη γριά και κούρευ’τη.

November 30, 2008 at 1:36 AM  

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker
ελιξιριομανείς