ΕΛΙΞΗΡΙΑ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

Sunday, December 02, 2007

Η συμμετοχή των αισθήσεων στα ερωτικά παίγνια ή πώς το τρίβουν το πιπέρι.

Η συμμετοχή των αισθήσεων στα ερωτικά παίγνια ή πώς το τρίβουν το πιπέρι.

αφή

Σεξ ανίκατο κλίνην, σεξ, ο εν μαλακαίς παρειαίς οπισθίων νεανίδος πίπτεις……

και ξαναπίπτεις και ξαναπίπτεις…

Διότι, ναι μεν η συμμετοχή της αίσθησης της αφής στο ερωτικό παιχνίδι είναι αδιαπραγμάτευτη, ωστόσο, πέραν της συνήθως ήπιας και παραδοσιακά αποδεκτής αφής – με τα χέρια, με τα χείλη, με το μεγάλο δάχτυλο του αριστερού ποδιού, με φτερά θηλυκού κουνουπιού κλπ. – υπάρχει και η αφή η οποία ασκείται στο …αφούμενον αντικείμενο του πόθου, με τρόπον τινά βίαιον.

Σε σχετικές ταινίες εκπαιδευτικού περιεχομένου – π.χ. τσόντες – βλέπουμε εύρωστους άρρενες –για σχετικές φωτό ίδε dardana’ s posts - να …αφούν βιαίως, με την παλάμη του δεξιού χεριού, τις παρειές των οπισθίων νεανίδων, οι οποίες ουδόλως δείχνουν να καταπονούνται αντιθέτως δε, εκτιμούσες την τοιαύτην συμβολήν της αφής, αγαλλιούν, εκβάλλουσες μικράς κραυγάς του τύπου: ααααααααα, ωωωωωωωωωωω, ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, τι μου κάνεις μάνα μου, το μαστίγιο είναι στο μεσαίο συρτάρι κάτω από το κόκκινο στρινγκ, κλπ. κλπ.

Και για να μη σας κουράζω άλλο με την αφή, σαν βασική συνιστωμένη στο ερωτικό παιχνίδι…
Εσείς, ω κορασίδες, ξαπλώνετε πρηνηδόν –για τις δημοτικίστριες, μπρουμηδόν- , τείνετε τας οπισθίους παρειάς και αφήνεστε στην ηδονήν της νέας συμβολής της αφής αλλά με το βασανιστικό ερώτημα:
Καλά, τόσον καιρό κοιμόμουνα;
Και μάλιστα υπτίως;

όσφρηση

Γιατί ένα μπουκάλι με άρωμα πρέπει να είναι κυλινδρικό (5 cm min), επίμηκες (17 cm min) και κυρτό.

Η συμμετοχή της όσφρησης στα ερωτικά παιχνίδια είναι τόσο σημαντική όσο κι ένα βραχιολάκι, ένα γλειφιτζούρι και ένα κουνούπι. Χωρίς τα παραπάνω, κινδυνεύετε να πέσετε σε μια ανούσια ερωτική ζωή, χωρίς φαντασία, χωρίς να επιδίδεστε σε ¨πιπεράτες λεπτομέρειες¨, κάτι σαν να είσατε παντρεμένοι 20 χρόνια
....................................
Όπως ίσως ξέρετε τα ακριβά αρώματα αποτελούνται από πολλά επιμέρους στοιχεία (60-100). Αυτά τα στοιχεία δίνουν τις λεγόμενες νότες. Οι ψηλές νότες είναι ελαφριές και κρατάνε λίγο (5-10 λεπτά). Οι μεσαίες νότες γίνονται αντιληπτές περίπου 15 λεπτά μετά την εφαρμογή και κρατάνε μία ώρα ή και περισσότερο. Οι χαμηλές νότες είναι τα βαρύτερα συστατικά. Διαρκούνε περισσότερο, συνήθως για αρκετές ώρες.
Φανταστείτε τώρα, αν θα ήταν εφικτό, όλες οι νότες να έφταναν μαζί στην όσφρηση σε μια αρμονική συνεργασία, σε ένα ¨ξέσπασμα¨του αρώματος που να θέλει να σας κατακλύσει κυριολεκτά, να σας κάνει και σας να δωρίσετε στο τυχερό σας ταίρι όλες σας τις ¨νότες¨μαζί
........................
Μετά από πολυετείς και επίπονες μελέτες κατάληξα στο ότι, γιά να συμβεί αυτό, θα πρέπει το άρωμα να θερμανθεί ελαφρά σε έναν κυλινδρικό υποδοχέα με θερμοκρασία ανθρώπινου σώματος (περ. 37,5 β. Κελσίου).
Ένας τέτοιος υποδοχέας μπορεί να σχηματιστεί, βάζοντας τη μία παλάμη πάνω στην άλλη κατακόρυφα και λυγίζοντας τα δάχτυλα μέχρι να κλείσουν -βέβαια χρειάζεται και λίγη εξάσκηση-.
Έτσι φτιάχνεται ένας κύλινδρος κυρτός με διαστάσεις 5 εκ.Χ17 εκ.Αν είχατε λοιπόν ένα μπουκάλι με ακριβό άρωμα ιδίων διαστάσεων και το ενθέτατε εντός του επί 10 λεπτά, τότε θα απολαμβάνατε το άρωμα σε όλο του το μεγαλείο, οι νότες του θα διέγειραν τις δικές σας, θα βρισκόσασταν σε ένα κόσμο ερωτικών παραισθήσεων και το ταίρι σας θα αναρωτιόταν πού είχατε κρυμμένο τέτοιο ταλέντο τόσον καιρό
....................................
Τώρα θα ρωτήσετε και με το δίκιο σας – για ένα περίεργο λόγο, πάντα όταν ρωτάτε έχετε δίκιο, μάλλον εγώ φταίω- :-Καλά όλα αυτά, επειδή όμως δεν έχουμε χρόνο για εξάσκηση, μήπως έχεις να προτείνεις κάτι σε ...πιο έτοιμο υποδοχέα να απολαύσουμε ομού με το ταίρι μας τις θεσπέσιες ιδιότητες ενός αρώματος;
Ακούστε, επειδή φτιάχνω αρώματα και δεν θέλω να πω κάτι που θα θεωρηθεί διαφήμιση για περισσότερη κατανάλωση και θα είναι εις βάρος άλλων προιόντων που μπορούν να ¨αρωματίσουν¨ μια σχέση, έχω να προτείνω αλλά δεν λέω.
Σκεφτείτε κάτι μόνοι σας.
Αλλά προσοχή, πρέπει να έχει τις διαστάσεις που ανάφερα, άντε και 10% μικρότερες!!!

όραση

Γιατί κάθε γυναίκα πρέπει να είναι σε θέση να διακρίνει αστραπιαία το φύλο ενός κουνουπιού.
(το κουνούπι μπήκε από μια γρίλια και κρύφτηκε σε μια πτυχή της πορτοκαλί κουρτίνας, καιροφυλακτώντας)
.............
Το σκηνικό, γνωστό και από άλλες αισθήσεις –βαθιά νύχτα, απόλυτη ησυχία, ερωτευμένο ζευγάρι κλπ. –έχει εμπλουστεί, για την περίπτωση, με στρώμα από φτερά χήνας (κι εδώ να κάνω μια παρένθεση, από σοβαρή έρευνα στην Αμερική έχει βρεθεί ότι 90% των γυναικών προτιμά στρώμα από φτερά θηλυκών κουνουπιών-) καθώς επίσης και με σύστημα κεκλιμένων καθρεφτών
.................
( το κουνούπι βολεύτηκε καλύτερα στην πτυχή για να βλέπει καλύτερα)

Νομίζω ότι η όραση, η σημαντικότερη από τις αισθήσεις, συμμετέχει κυρίως σε ένα ερωτικό παιχνίδι- αυτό, ακόμα και τα κουνούπια το ξέρουν-Το ζευγάρι είχε επιδοθεί σε ένα σκανδαλιστικό παιχνίδι ειδέσθαι, όπου ο κάθε ένας προσπαθούσε και απ΄ ευθείας και μέσω των κεκλιμένων καθρεφτών, να ανακαλύψει τις κρυφές, γοητευτικές πτυχές του σώματος του άλλου.
Όρη, χαράδρες, φαράγγια, κοιλάδες, οροπέδια, υψίπεδα, κορυφογραμμές, δροσερές πηγές, χείμαρροι, κατάφυτες βουνοπλαγιές - χρησιμοποιώ γεωγραφικούς όρους για να μη σοκάρω, αν και διαβάζοντας τις FANTASIVSEIS, όπου και πάλι διέπρεψε η mboumbi, δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα – όλα αυτά, πολλαπλασιασμένα από το σύστημα των καθρεφτών, είχαν φέρει το ζευγάρι σε φοβερή υπερδιέγερση
...........
( το κουνούπι πέταξε και κάθισε στο πολύφωτο να απολαύσει το θέαμα μέσα από το σύστημα των κεκλιμένων και θα μπορούσε κανείς να πει ότι αισθανόταν, λίγο σαν ηδονοβλεψίας)
Η στάση, η περισσότερο προσφερόμενη στο ειδέσθαι, είναι η:
-Ά λ λ ο ς γ ι ά τη Λ ά ρ ι σ σ ααα (αν ξέρετε το σχετικό ανέκδοτο) και ο άντρας πήρε την ανάλογη στάση, περιμένοντας.
..........
Το κουνούπι αποφάσισε ότι πλέον ήταν καιρός να επέμβει, δίνοντας έτσι μια άλλη διάσταση στο ερωτικό παίγνιον.Έκανε όμως ένα μοιραίο λάθος -που άλλωστε κάνουν και άλλα έμβια θηλυκά- :
Αντί να εφορμήσει επί του στόχου αμέσως, προτίμησε να κάνει ένα χαριτωμένο πλανάρισμα στον αέρα, ίσως για να υπογραμμίσει απλά την θηλυκή παρουσία του –γιατί ήταν θηλυκό με κοκεταρία- ή ίσως γιατί ήθελε να δείξει την παρουσία του στον άντρα.
Τα εξασκημένο μάτι της γυναίκας- γιαυτό λέω για τη μεγάλη σημασία της όρασης- το πήρε είδηση.Το κουνούπι προσγειώθηκε πάνω στον άντρα και, πεινασμένο όντας, βρήκε το πιο εύκολο σημείο, το πλέον υπερυψωμένο και σφύζον αίματος.Η γυναίκα άρπαξε ακαριαία το μαξιλάρι και…

Χρααααααααααπ !!!
-Ωχχχχχχχχχχχχχχχχ, τι έκανα πάλι;;;;;;;;;;;;;;;
Όχι δεν ήταν το κουνούπι που φώναξε –αυτό δεν πρόλαβε ούτε κιχ να κάνει- αλλά ο άντρας που προφανώς κάτι είχε κάνει σε ανύποπτο χρόνο και τώρα εκφράστηκε αυθόρμητα.
Και ρωτάω εγώ τώρα:
-Υπάρχουν γυναίκες που ΔΕΝ ζηλεύουν και ΔΕΝ αντιδρούν ακαριαία, όταν ακόμα κι ένα θηλυκό κουνούπι καθίσει πάνω στον άντρα τους –για να ακριβολογούμε, πάνω στου άντρα τους- ;
ΝΑΙ, υπάρχουν αυτές που έχουν μυωπία και δεν φοράνε ακόμα γυαλιά ή φοράνε και δεν τα έχουν αλλάξει ενώ θα έπρεπε.
Και λέω εγώ τώρα, ω κορασίδες!!!
-Μήπως θα έπρεπε να περάσετε καμιά βόλτα από τον οφθαλμίατρο;
Να δείτε το θέμα της οράσεώς σας που είναι πρώτιστο σε ένα ερωτικό παιχνίδι;
Άντε γιατί βλέπω πολλά θηλυκά κουνούπια, ζωντανά ακόμα, εδώ γύρω.

γεύση

Η διπλή ζωή ενός γλειφιτζουριού.

Μα, θα αναρωτηθείτε-και με το δίκιο σας- είναι δυνατόν ένα ταπεινό ον –όντα δεν είναι μόνο τα έμβια -χωρίς ιδιαίτερους προβληματισμούς και αναζητήσεις, που προόρισται για ένα συγκεκριμένο και μόνο σκοπό, να έχει διπλή ζωή;
Και όμως ναι!
……
Βαθιά μέσα στη νύχτα, το γλειφιτζούρι ξύπνησε ανήσυχο. Δίπλα του κοιμόταν μακάρια η αγάπη του, της οποίας το στόμα το απομυζούσε ηδονικά, καιρό τώρα.
Έλειωνε βέβαια από την αγάπη του –και για την αγάπη του- σιγά-σιγά αλλά ήταν ένα συνειδητοποιημένο γλειφιτζούρι, ήξερε το λόγο που είχε βρεθεί σ΄ αυτόν τον κόσμο και τον είχε αποδεχτεί.
Ίσως κάποιο όνειρο είχε δει, δεν το θυμόταν καλά-καλά αλλά η εντύπωση που του είχε μείνει ήταν πως κάτι το έσπρωχνε να ξεπεράσει τα όριά του, να διευρύνει τους ορίζοντές του, να δοκιμάσει –εδώ και μόνο στη σκέψη ντράπηκε αλλά και αναστατώθηκε- και άλλα πράγματα, για το οποία δε ήταν προορισμένο.
Άρχισε να μετακινείται σιγά-σιγά και αθόρυβα. Βέβαια ένιωθε κάποιες ενοχές αλλά όσο πλησίαζε προς το νέο αντικείμενο του πόθου του, τόσο τις ξεπερνούσε και πιο πολύ αναστατωνόταν.Όταν έφτασε πια είχε ξεχάσει και τον αρχικό προορισμό του και την ταπεινή καταγωγή του και τις ενοχές του.
Επιδόθηκε με ζήλο στη νέα του απολαυστική αποστολή και φυσικά ανταμείφθηκε πλουσιοπάροχα γι΄αυτό.

Από εκείνη τη νύχτα και μετά, πολύ συχνά το έκανε και κάθε φορά όλο και περισσότερο έλειωνε, παρά την αγάπη του για την αγάπη του.
Το ερώτημα είναι, αν μπορεί αυτή η διπλή ζωή να θεωρηθεί απιστία.

ακοή

Ντρίνγκ, ντρίνγκ το βραχιολάκι!!!

Φυσικά δεν κάνουν όλα τα βραχιολάκια για το συγκεκριμένο σκοπό.
Είτε χρυσά είτε ασημένια είτε φο πρέπει -αιωρούμενα οριζοντίως και κυρίως κατακορύφως- να βγάζουν απαραίτητα ένα ρυθμικό, γλυκύ και πολλά υποσχόμενα, ήχο που να υποδηλώνει και να ενισχύει ηχητικά την παλίνδρομη, ρυθμική κίνηση.
Μια τέτοια ηχητική υπόκρουση και μάλιστα σε μια σιωπηλή, φλογερή νύχτα που τίποτα δεν εμποδίζει τη φαντασία να υπερκεράσει τα παραδοσιακά και καθιερωμένα, βοηθάει πάρα πολύ τον πάσχοντα ( με την έννοια του δοκιμαζόμενου ) να επιτύχει σύντομα και απολαυστικά το συγκεκριμένο σκοπό, τη δε πάσχουσα ( με την έννοια της δεινοπαθούσης ) να εξοικονομήσει κόπο και χρόνο στο φιλάνθρωπο τούτο έργο της.
Βέβαια η παραπάνω – κατά πολλούς νεωτεριστική- διαδικασία δεν αποκλείει τις συμβατικές, άνευ βραχιολακίου τοιούτες μάλλον δε, θα έλεγα, έρχεται να τις συμπληρώσει, προσφέροντας μια ακόμα απόλαυση στη δύσκολη ζωή που περνάμε, με τόσα προβλήματα και έννοιες – καταστροφή του πλανήτη, επαπειλούμενη αύξηση ΦΠΑ, ακριβότερο πετρέλαιο θέρμανσης, απόρριψη δηλωθείσης αύξησης ΑΕΠ από ΕΕ, κλπ. δεινά- .

Τι λέτε, δεν δοκιμάζετε τη διαδικασία του βραχιολακίου;
Κάποιο μετά σφαιριδίων βραχιολάκι ηχογόνο θα σας βρίσκεται σε κάποιο συρτάρι.
posted by elix_geo at 9:26 PM

7 Comments:

Φαντάσου να υπάρχει και το συναίσθημα σαν 6η αίσθηση ποσο τέλειο γίνεται το παιχίδι!!!

December 13, 2007 at 9:30 PM  

Η έκτη αίσθηση επιφυλάσσει πάντα εκπλήξεις όμως.

Άσε που μπορεί να ξεγελαστεί κανείς και να θεωρήσει σαν έκτη αίσθηση κάποια φοβία του ή πόθο του ή επιθυμία του για το ανεκπλήρωτο.

December 13, 2007 at 10:38 PM  

Να "σε πιεί κανείς στο ποτήρι" είσαι!
Τόσο απολαυστικός!

Και μια που ξεχειλίζει ο κόσμος από ευχές κι είναι κι οι ουρανοί ανοιχτοί και δεκτικοί σε αγκαλιάσματα και λόγια καρδιάς, να σου ευχηθώ τα καλύτερα...

Ευχές με τα Κρητικά κάλαντα για να'χει αλλιώτικο χρώμα η Γιορτή!

Εδά που καλαντίσαμε καλά μας επλερώσαν.
καλά να παν τα τέλη ντως και τ' αποδόματά ντως.

Κι' αν έχουν θηλυκό παιδί μοίρα καλή να κάνει
του βασιλέα τον υγιό άντρα να τόνε πάρει.

Πάλι κι αν είναι αρσενικό στη σέλα καβαλάρης
να σειέται να λυγίζεται να πέφτει το λογάρι

να το μαζεύουν οι άρχοντες να κάνουν δαχτυλίδια
και τα μικρά αρχοντόπουλα μικρά απανυχίδια.

Και εις έτη πολλά!


Όμορφες οι Ευχές, θα πέψω λοιπόν τ΄άστρα να τις φωτίσουνε, να πέσουνε κι επάνω, μπας και ριζώσει ο λόγος.
Ο νούς στο περιεχόμενο, θα πω.
Κι η κάθε στιγμή στη χαρά της.
Όλο το 2008, να'ναι χρονιά της καρδιάς.
Των ζητούμενών της.

Καλή Χρονιά.

January 2, 2008 at 12:29 PM  

αγαπητέ χημικέ ασυναγώνιστε... καλή χρονιά και δηλώνω ότι το εν λόγω κείμενόν σου είναι κάτι που είναι ανάλογον ενός παλαιότερου αστυνομικού... σας ... εις το μοτέλ.... θυμάστε??

January 4, 2008 at 12:06 PM  

@ καπετάνισσα...

Όμορφες τέτοιες λέξεις σαν τις εδικές σου,
πώς να συνταιριάξω για να φτιάσω κάλαντα,
να σου τραγουδάω τις Πρωτοχρονιές
ωιμέ, πρέπει νάβρω ποιητή να δώσω χίλια τάλαντα!!!

ΥΓ. Ελλείψει ταλάντων και ταλέντου, αρκέσου στο ανωτέρω πρωτόλειον!!!

Σ΄ευχαριστώ από καρδιάς, νάσαι καλά όπου κι αν είσαι!

January 7, 2008 at 9:14 PM  

@ ακρατ...

Ενθυμούμαι αγαπητέ,
Ωωωωωωωωωω τι καλές, παλιές μέρες,
τότε που σούκανα κόντρες με τη Φερράρι μου, την τόσο φανταχτερή -και ...φανταστική- όσο η Λαμποργκίνι σου!!!

Τώρα ακρίβηνε και η μπιτζίνι πού τέτοιες πολυτέλειες!!!

Καλή σου χρονιά και φούλαρε τα ποιητικά σου γκάζια!!!

Βρουυυυυυυυυυυυυυυυυμμμμμμμμ!

January 7, 2008 at 9:23 PM  

Παρέλειψες, αγαπητέ, να παραθέσης φωτογραφία των παρειών.

Ασυγχώρητη παράλειψη!

___________
Αν δεν έχεις, να σου στείλω.

January 29, 2008 at 10:03 AM  

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker
ελιξιριομανείς