ΕΛΙΞΗΡΙΑ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

Tuesday, January 09, 2007

Η τύχη ενός μπλόγκερ


Ω! οποία τύχη επιφύλαξε η μοίρα στον άτυχο μπλόγκερ-ή μάλλον σε κάποιους στίχους του-. Ούτε στο όνειρό του!
Πεδίο βολής κατέληξε το μπλογκ το πραγματευόμενον περί αυτών.
Όπου:
Οι πυροβολητές εναλλάσσονται με τους στόχους και τούμπαλιν.
Κάπου-κάπου συναντώνται στη διαδρομή από το πυροβολείον –όπου γιομίζουν τα εμπροσθογεμή, καμία σχέση με το μπλογκ περί cybersex-, προς το …στοχαστήριον-όπου στοχάζονται, εν πλήρη περιβολή εν τούτοις δια τον φόβο των Ιουδαίων, οι Ιουδαίοι είναι οι άλλοι, ως και ο Σαρτρ είρηκε: Η κόλαση είναι οι άλλοι, καθότι τότε δεν υπήρχαν οι δικτυακοί Ιουδαίοι, οι οποίοι, ειρήσθω εν παρόδω, δεν είναι καθόλου κακοί, απλά υπάρχουν σε όλες τις …μπλογκικές συνδιαλλαγές διότι πάντα πρέπει να υπάρχουν Ιουδαίοι οι οποίοι να έχουν προδώσει κάτι και να δακτυλοδεικνύονται, εκδύονται δε ταύτην μόνον όταν cybersexιάζονται- :

-Καλημέρα Κύριε πυροβολητά.
-Καλημέρα Κύριε στόχε.
-Τι έχουμε σήμερα;
-Μπα, δεν βαριέστε τα ίδια και τα ίδια. Προάγουμε το λόγο.
-Ναι, αγαπητέ, πρέπει όμως να προσέξουμε λίγο.
-Παρακαλώ, περί τίνος πρόκειται;
-Να, την προηγούμενη φορά παρ΄ ολίγον να σας πετύχω. Αν δεν σκύβατε λίγο! Θα εγένετο το αναπόφευκτον! Και έχουμε τόσους θεατές-αναγνώστες-. Φανταστείτε να τελείωνε το θέαμα –ή το ανάγνωσμα, αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς-!
-Μπα, αγαπητέ μου, νομίζετε ότι οι θεατές –οι αναγνώστες για την ακρίβεια- θα καταλάβαιναν τη τελική θανατηφόρο βολή; Τόσες και τόσες φορές ο ένας, κατά την κρίση του, έχει θανατώσει τον άλλο αλλά, αυτός ο άλλος-που θα μπορούσε να είναι και ο ευεργέτης μου ο μεγάλος, ως ερμηνεύων ενίοτε τους λόγους μου-, έχει αναγεννηθεί εκ της τέφρας του, κρίνων ζώντας και επιζήσαντας-τη καλή τους μοίρα φυσικά και κυρίως ερήμην τους και ίσως καλά κάνουν που ζουν στην ερημία των απλών τους λόγων-.
-Ωστόσο λίγη προσοχή δεν βλάπτει. Να σκοπεύετε λίγο πιο αριστερά του στόχου.
-Ω! μην ανησυχείτε, φίλτατε, πάντα σκόπευα πιο αριστερά- ω! ατυχής αριστερά πάντα ήσουν στόχος αριστερών πυροβολητών τε και στοχαστών-.

Οι εναλλασσόμενοι αποχωρίστηκαν αφού αλληλοασπάσθηκαν και κατευθύνθηκαν ο καθένας εφ΄ ω ετάχθη την φοράν αυτήν.

Και αύριο μέρα είναι, σκέφτηκαν και ικανοποιημένοι ξεσκόνισαν για μια ακόμα φορά τους αγαπημένους και κυρίως μη αναγνωσμένους υπό των άλλων, συγγραφείς.
Ο πιο αγαπημένος συγγραφέας είναι κατά κανόνα ο μη αναγνωσθείς υπό του άλλου, οποία ασφάλεια!
posted by elix_geo at 12:57 AM

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home

eXTReMe Tracker
ελιξιριομανείς