ΕΛΙΞΗΡΙΑ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

Saturday, November 28, 2009

Ο ιός των χήρων, χείρων του των χοίρων. Και μη χοιρότερα, που λένε...

Η επιμονή του ιού των χήρων -και μάλιστα εν όψει χειμώνος , όπου οι προβλέψεις είναι δυσοίωνες – να μη λέει να υποχωρήσει, παρ΄ όλα τα ληφθέντα μέτρα- αντισηπτικά προϊόντα, προσοχή στις επαφές, συχνές συναντήσεις καραδοκούντων κλπ.- δημιουργεί ανησυχίες.

Οι χήροι, που ενώ συζούσαν τόσα χρόνια αρμονικά, έστω συμβατικά, με συναισθήματα, ευαισθησίες, ζεστασιά, λεπτότητα, ευγένειας, έχοντας ξαφνικά προσβληθεί από τον ιό, αναγκάστηκαν να χωρίσουν τις τύχες τους από αυτά. Ούτω πως, οι χήροι των ανωτέρω βιώνουν τα χειρότερα.


Οι χοίροι -γουρούνια του τύπου: όλοι οι άντρες είναι γουρούνια, που οι, κατά τα άλλα συμπαθέστατες, κορασίδες συναντάνε σχεδόν σε κάθε τους βήμα- είναι πιθανή επιπλοκή του ιού των χήρων.


Ο χείρων, μπορεί να είναι ενίοτε και Χείρων, μυθικός θεραπευτής κένταυρος που συμβολίζει ευρωστία, δύναμη, ορμή, ικμάδα, νομίζω δε στις συνηθέστερες φαντασιώσεις των προχωρημένων κορασίδων, ένας Χείρων και η θεραπεία επ΄ αυτού κατέχουν προεξάρχοντα ρόλο, ακολουθούμενα ενίοτε από δια χειρών εργασία.Εδώ βέβαια μπορεί και να σημαίνει και το ότι τα χείρονα (κακά) παιδιά θριαμβεύουν, παίρνουν όλα τα καλά κορίτσια και οι αγνοί χειρώνακτες που αγωνίζονται χτίζοντας πετραδάκι-πετραδάκι το μέλλον τους, μένουν με το χήρο -ελλείψει κορασίδων- στη χείρα. Ή και τούμπαλιν!

Όλοι οι παραπάνω συνδυαζόμενοι ανά δύο και ανά τρεις, συνθέτουν τον καμβά όπου κεντάνε οι κορασίδες, ερωτεύονται, σμίγουν, αγαπάνε, προσμένουν, ελπίζουν, αγωνιούν, ξεγελιούνται, απογοητεύονται κι έρχονται εδώ και λένε τον πόνο τους.

Κι έτσι, μέσα στη γενική αναστάτωση και στην απώλεια προσανατολισμού που εντάθηκε με την εμφάνιση του ιού, τίθεται το ερώτημα.
Μπορεί ένας χήρος να γίνει χοίρος η ακόμα και χείρων αυτού – έστω και Χείρων;
Και ακόμα:
Ο μη χήρος βέλτιστος;
Ο μη χείρων βέλτιστος;
Ο μη χοίρος βέλτιστος;
Απαντάμε στα ερωτήματα η λέμε και μη χειρότερα -βέβαια ορισμένες κορασίδες αναφωνούν κατά την ώρα της απόλαυσης: χειρότερα-χειρότερα, εννοώντας φυσικά χοιρότερα-χοιρότερα γιατί, ναι μεν διαμαρτύρονται ότι όλοι οι άντρες είναι γουρούνια αλλά αυτό το ξεχνάνε στο κρεβάτι- και προσπερνάμε το θέμα παραμένοντες/ουσες κλινήρεις -πριν καταλήξουμε σε κλίνη της γνωστής, γενικής κλινικής- περιμένοντας την άνοιξη που φουσκώνουν οι χυμοί;

Η εκτίμηση της σοβαρότητας του θέματος επαφίεται στη διάθεση των κορασίδων, πάσης ηλικίας.

posted by elix_geo at 10:24 AM 0 comments

eXTReMe Tracker
ελιξιριομανείς